Psychoterapia Online

psycholog kielce

mgr Michał Matyjaszkiewicz

BIO: Główne zainteresowania, psychoterapia – dolegliwości nerwicowe, lękowe z atakami paniki.

Certyfikowany hipnoterapeuta który w swojej pracy skutecznie stosuje techniki relaksacyjne.

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent90%
Very good10%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

SESJE PSYCHOTERAPEUTYCZNE ONLINE:

WHATSAPP

SKYPE

Zapraszam na sesje psychoterapeutyczne online, jak również stacjonarnie w gabinecie.

Doświadczony Pan terapeuta

5,0 rating
24 sierpnia, 2020

Wie co robi i bardzo pomaga

Magdalena

Dziękuję

5,0 rating
27 czerwca, 2020

Pan Michał pomógł mi w ciężkiej depresji

Anna

Cieżko o termin po 21

4,0 rating
1 czerwca, 2020

a pracuję do wieczora, reszta bardzo fajnie. Tylko możesz to poprawić nie każdy ma jak być w ciągu dnia przy komputerze.

Krystian

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona

5,0 rating
5 maja, 2020

miałam już kilku psychologów bo mam chorobę dwubiegunową które mnie bardzo męczy. Czasami jestem tym totalnie wymięta i nie chce mi się żyć. Jeszcze ta agresja tylko po co ją inni u mnie powodują a wszyscy winy szukają we mnie! Ten człowiek jak na zdjęciu widać jest bardzo pozytywny w moim pokręconym świecie to ważne. Chociaż też bywa irytujący bo widujemy się co tydzień i dużo pyta to i tak jest lepiej niż było. Więcej już powiedzieć wam nie mogę bo to moje sprawy. Warto się wziąść za siebie i chociaż próvbować coś zrobić nawet jak nie zawsze wychodzi. Oceniam bardzo dobrze.

Agnieszka

Jest lepiej

5,0 rating
30 kwietnia, 2020

Jest znacznie lepiej niż było, mogę tylko polecić

Andrzej

Bardzo dobry psycholog

5,0 rating
13 kwietnia, 2020

Pomaga mi bardzo i mozemy pogadac zawsze kiedy tego potrzebuje. mam depresje i biore tez leki mieszkam w norwegi . tutaj juz ciezko o kogokolwiek a tu mam i to po polsku.

Karol

No Title

5,0 rating
23 marca, 2020

Polecam

Ilona

W końcu ktoś sensowny

5,0 rating
15 marca, 2020

Dziękuję za wieczorną rozmowę. Polecam

Jacek Orn

Po pierwszym spotkaniu!

5,0 rating
14 marca, 2020

Pan Michał okazał mi bardzo dużo zrozumienia w moim problemie, na początku jest trochę stresu ale lepiej że możemy się widzieć przez internet bo jak wyjdę z domu to ataki nerwicy są silniejsze 🙁 . Dziękuję za zrozumienie i do następnego razu. Pozdrawiam z Amsterdamu

Kinga. C

Polecam

5,0 rating
13 marca, 2020

Zdecydowanie polecam tego psychoterapeutę!

Marcin

Zajmuję się terapią krótkoterminową zorientowaną na przekształceniu istniejącego problemu w cel, jaki każdy z nas może osiągnąć. W swojej pracy angażuję metody takie jak: medytacja, głęboka relaksacja, trening autogenny Schultza czy trening Jacobsona. Certyfikat zdobyłem na Uniwersytecie SWPS w Katowicach pod opieką merytoryczną dr Marzeny Śniarowskiej-Tlatlik. W moim szczególnym kręgu zainteresowań pozostają zaburzenia na tle nerwicowym oraz wszelkie związane z nimi zaburzenia somatyczne. Uznaję stosowane przeze mnie podejście jako jedną z najbardziej skutecznych metod działania dającą pożądany przez klienta efekt. Pracuję pod superwizją Polskiego Stowarzyszenia Neuro-Lingwistycznej Psychoterapii, ponad to jestem certyfikowanym coachem oraz hipnoterapeutą, dlatego wiele problemów dnia codziennego jest mi bliskie, pomagam nie tylko w trudnych sytuacjach, ale również w rozwiązywaniu konfliktów, które spotykają nas każdego dnia.

Zarezerwuj wizytę

Napisz czego potrzebujesz?

Razem

0.00 €

Psychoterapia

Dowiedz się więcej czym jest psychoterapia, jakie daje możliwości jakie są nurty czyli podejścia w psychoterapii i dlaczego rozwiązania takie jak psychoterapia online są w dzisiejszych czasach co raz bardziej popularne.

czytaj dalej